Teambuilding – voden ogled manjše pivovarne in degustacija kraft piv

Verjetno se velika večina ljudi na eni točki odloči za to, da svoji ekipi zagotovi team building. Gre namreč za aktivnosti, ki poskrbijo za to, da se ekipe med seboj še bolj spoznajo, skupaj doživijo določene izkušnje, se povežejo in se sprostijo v nekem okolju izven službenih prostorov. Opcij za team building je zagotovo veliko, med bolj povpraševanimi zadevami pa so vsekakor vodeni ogledi manjših pivovarn in pa degustacije raznih kraft piv. V Sloveniji imamo kar nekaj manjših pivovarn, kot je npr. kraft pivovarna Maister Brewery pri katerih si lahko tudi vi organizirate svoj termin za voden ogled pivovarne, vključno s preizkušnjo kraft piv.

Kje si lahko zagotovite svoj termin za voden ogled pivovarne, vključno z degustacijo kraft piv?

Ko pride do rezervacije termina, je seveda to potrebno opraviti direktno pri ponudniku omenjene storitve. Priporočam vam, da preko spletnega brskalnika preverite nabor manjših slovenskih pivovarn, ki vam to nudijo. Takšne pivovarne lahko sicer najdete v različnih slovenskih mestih, med drugim tudi v Kamniku.

Preko spleta preverite ponudbe vodenih ogledov različnih pivovarn ter si zagotovite svoj termin pri tisti, ki vas bo najbolj prepričala. Poskrbite za to, da boste tudi vi imeli rezerviran termin za degustacijo kraft piv ter zagotovite sebi in svoji ekipi nepozabno, prijetno izkušnjo, ki vam bo gotovo še dolgo časa ostala v prijetnem spominu in vas povezala. Ne čakajte več, ampak si tudi vi čim prej zagotovite rezervacijo termina v izbrani manjši pivovarni ter preizkusite odlična kraft piva v prijetni družbi in lepem mestu.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!